Ha medencében töltené a karácsonyt, ebben a fürdőben megteheti

Szaunaprogramok, szórakoztató gyerekrendezvények és késő esti fürdőzés is lesz karácsonykor a hajdúszoboszlói Hungarospában. Érdemes elővételben, online megvásárolni a belépőjegyet.

Az évről-évre gyarapodó szállásfoglalásokból arra következtethetünk, hogy egyre többen döntenek karácsonykor a kiruccanás mellett a hagyományos otthoni sütés-főzés helyett. A hajdúszoboszlói Hungarospában színes programmal várják az utazókat.

A gyerekeknek is izgalmas lehet a karácsonyi csobbanásForrás: Shutterstock / Készítette: Kristina Igumnova26

December 25-én és 26-án délután 16 órától szaunaszeánszokkal várja vendégeit az Aqua-Palace élményfürdő. 25-én este 8 és 11 óra között pedig karácsonyi hóparti néven, habpartival egybekötött zenés esti fürdőzést szerveznek.

Akik gyerekekkel érkeznek, azoknak a 26-át érdemes megcélozniuk, ugyanis ezen a napon 14 órától Miki Mini Party lesz, amely nem más mint egy zenés-táncos, mókás animációs foglalkozás - írja a Termál Online.

Jó, ha tudják, hogy a Hungarospában lehetőség van online jegyvásárlásra is, ami az ünnepi időszakban azért is hasznos, mert így gyorsabban és egyszerűbben válthatók belépőjegyek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek