5 hazai fürdő, ahol szilveszter éjjelén is csobbanhatunk

Egyre több fürdő rukkol elő szilveszter éjszakai programokkal, amelyekre gyorsan elkapkodják a belépőjegyeket. Érdemes tehát mielőbb bérletet foglalni, ha ezekben a hazai medencékben csobbanna az év utolsó napján.

A fővárosi Budapest Aquaworld koncerttel, tűzzsonglőrökkel, éjféli lézershow-val, valamint ünnepi vacsorával készül szilveszter éjszakájára. Az élményfürdő újévi bulija 21:30-tól 2:30-ig szórakoztatja a vendégeket, akik erre az alkalomra közel 20 ezer forintért vásárolhatnak jegyet. A gyerekek valamennyivel olcsóbban, közel 15 ezer forintos áron vehetnek részt a mulatozásban - tudtuk meg a Termál Online híréből.

Ünnepi csobbanással várják a hazai fürdők - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: YanLev

A Ceglédi fürdő medencéiben hajnali 3 óráig lehet lubickolni az év utolsó éjszakáján. A jó hangulatot Dj-k biztosítják, tehát itt a diszkó világába csöppenünk. A vendégeket welcome drinkkel fogadják és késő este virslis lakomázás is lesz. A belépő 4900 forintba kerül.

A hajdúszoboszlói Hungarospában már évek óta fergeteges habpartival búcsúztatják az óévet. Nem lesz ez másként az idén sem: az Aqua-Palace élményfürdő fedett medencéjében egészen hajnali 4 óráig szórakozhatnak a vendégek.

A Makói Hagymatikumban is lesz szilveszteri program, mégpedig 19 óra és hajnali 4 között: ebbe az időszakba táncelőadás, artistabemutató, habparti és egy éjféli vacsora is belefér, ünnepi menüvel. A zenét Dj biztosítja majd, a vendégek akár szaunázhatnak is, és kérhetnek korlátlan pezsgőfogyasztást - ezekkel az extrákkal együtt a VIP jegy ára közel 22 ezer forint, a sima partijegy pedig nem egészen 18 ezer forintba kerül. A gyerekeknek itt is jár kedvezmény.

Sárváron a gyógyfürdőben és a családi élményfürdőben is szerveznek újévi bulit. Az este folyamán légtornászok és egy sztárvendég, Oláh Gergő szórakoztatja a fürdőzőket. Igényelhetnek svédasztalos ünnepi vacsorát is, de ezzel együtt a jegy ára is emelkedik. A belépőjegyekről bővebb információt a fürdő weboldalán találnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek