Hangulatos videó és ötletes térkép csalogatja a vendégeket a hazai fürdőkbe

„Búcsúztasd pihenéssel az őszt" címmel folytatódik a Magyar Turisztikai Ügynökség belföldi kampánysorozata, amely a gazdag őszi kulturális és kulináris programkínálat mellett ezúttal a sokszínű hazai pihenési lehetőségeket mutatja be.

Az MTÜ kampányának fő célja, hogy bemutassa, Magyarország négy évszakos úti cél, és megannyi csodával várja a belföldi utazóközönséget az őszi-téli időszakban is. A szervezet most egy online térképen mutatja be a hazai gyógy- és élményfürdőket, megkönnyítve az utazási döntést - írja a Turizmus.com.

Nyugis szaunázás a hideg hónapokbanForrás: Pixabay / Készítette: Fernando Zamora

A kiválasztott fürdőhelyről részletes információval szolgálnak, így már indulás előtt minden tudnivaló az utazók rendelkezésére áll, hogy a lehető leghatékonyabban használják ki a pihenésre szánt időt.

A szervezet arra törekszik, hogy megmutassa, milyen izgalmas és feltöltődést nyújtó hazai programok közül válogathatunk a hideg hónapokban is; "a fiatalokat pihentető wellness, a családokat szórakoztató beltéri strandolás, az idősebb korosztályt pedig gyógyhatású regenerálódás várja az ország legendás és kevésbé ismert fürdőhelyein egyaránt" – írják közleményükben.

Az MTÜ egy új kisfilmmel is inspirál az ország kincseinek felfedezésére az év végi időszakban:

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek