Ismét nagyokat lehet csobbanni a felújított letenyei fürdőben

Ahogyan arról korábban is írtunk a 2017-es és 2018-as tél annyira tönkretette a Letenyei Termálfürdő medencéit, hogy tavaly nyáron már nem tudták használni a fürdőzők, szombat óta azonban már ismét lehet csobbanni a fürdő medencéiben. Mindeközben a kemping felújítását is tervezik – tudtuk meg a Zaol, Zala megyei hírportál cikkéből.

Ismét várja a fürdőzőket a letenyei fürdőForrás: Facebook / Termál Fürdő Letenye

A fürdő medencéit helyreállító munkálatok már hónapokkal ezelőtt megkezdődtek, hogy a nyári idény időben startolhasson. A munkások és a működtetést végző önkormányzati cég dolgozói jó tempóban haladtak a felújítással, így a múlt héten már az utolsó simításokhoz érkeztek: a medencék takarítása és a szociális helyiségek festése megtörtént, vagyis minden készen állt a hétvégi nyitáshoz.

Amennyire lehetett, rendbe tették a szállóvendégek elhelyezésére szolgáló faházakat is, de az már látszik, hogy a jelentős amortizáció és állagromlás miatt körülbelül a házak felét le kell bontani. A tervek szerint ezeket jövőre építik újjá, hogy ismét színvonalas lakhely várja majd a több napra érkező fürdővendégeket Letenyén.

 A fürdő minimális, 10 százalákos árameléssel nyitott meg szombaton: a felnőttek 1300 forintért, a gyerekek pedig 700 forintért válthatnak napijegyet. A nyugdíjas jegy 900 forintba kerül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek