Csipke néven éled újjá a kiskunhalasi gyógyfürdő

  Megkezdte a Kiskunhalasi Városi Önkormányzat a Halasthermál Gyógyfürdő építészeti tervezetének kidolgozását, amelyből kiderült, hogy milyen fürdő-beruházásokat terveznek, és az is, hogy a Halasthermál a jövőben a Csipke Gyógy- és Élményfürdő nevet viseli.

  Strandolók a HalasthermálbanForrás: Facebook / Halasthermál Kft. - Gyógyfürdő, Uszoda, Strand és Kemping

  Az újonnan épülő fürdőépület gyógyászat, wellness és uszoda részlegre tagolódik majd. A fedett részben a következő medencetípusok kapnak helyet: gyógytornamedence, gyógymedence, úszómedence, melegvizes medence, élmény- és tanmedence, csúszdamedence, gyerekmedence, valamint merülőmedence. Legalább egy közülük kiúszóval és szabadtéri résszel is rendelkezni fog – tudtuk meg a Thermál Online híréből.

  A wellness részlegen sókamra, infraszauna, fényterápia, aroma terápia, finn szauna, bio szauna, tepidárium és masszázsszoba kap majd helyet. A Halasinfo korábban egy látványterven keresztül is bemutatta a fejlesztéseket, amit itt nézhetnek meg:

  A Csipke Gyógy- és Élményfürdőben tervezett építkezések ideje alatt a Halasthermál Gyógyfürdő fedett részlege nem áll le a működéssel, ezt csak akkor kezdik el bontani és felújítani, ha már elkészült az épület uszodarészlege és átadták a fürdőzőknek. Így szeretnék elkerülni, hogy a vendégek vizes élmények nélkül maradjanak a fejlesztések idején. A kemping szintén üzemelni fog, a kültéri medencék viszont nem lesznek elérhetők az építkezés idején.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!