Sokféle újításban gondolkoznak a Hajdúnánási Gyógyfürdőben

Tavaly már történtek fejlesztések a Hajdúnánási Gyógyfürdőben, akkor a szaunarészleg fejlesztése zajlott le, amely idén nyáron is rendszeresen biztosít helyet a szaunaszeánszoknak, most viszont újabb korszerűsítésekben gondolkodnak. Felturbóznák a gyógyászati részleget, bővítenék a szaunaparkot és új strandkézilabda-pályát is terveznek - derült ki a Hajdúnánási Televízióban készült interjúból.

Családias, nyugodt hangulatát a jövőben is megtartja a fürdőForrás: Facebook / Hajdúnánási Gyógyfürdő

Mivel a fürdő gyógyászata rendkívül felkapott, az a terv, hogy a jövőben minden fürdőgyógyászati kezelés elérhető legyen Hajdúnánáson, de ehhez a gyógyászati részleg bővítésére van szükség. Amint támogatást kapnak az építkezésre, megvalósítják a jelentős beruházást.

Ami viszont már nem csak terv, hiszen megvan rá a szükséges forrás, az új strandkézilabda-pálya megépítése, ami várhatóan 2020-ra valósul meg. Ezt követően akár nemzetközi strandkézilabda tornákat is rendeznek a fürdőben.

A fürdő nyugodt, családias hangulatát a fejlesztések után is szeretnék megtartani és a belépőárakat sem emelik egyelőre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek