Sokféle újításban gondolkoznak a Hajdúnánási Gyógyfürdőben

  Tavaly már történtek fejlesztések a Hajdúnánási Gyógyfürdőben, akkor a szaunarészleg fejlesztése zajlott le, amely idén nyáron is rendszeresen biztosít helyet a szaunaszeánszoknak, most viszont újabb korszerűsítésekben gondolkodnak. Felturbóznák a gyógyászati részleget, bővítenék a szaunaparkot és új strandkézilabda-pályát is terveznek - derült ki a Hajdúnánási Televízióban készült interjúból.

  Családias, nyugodt hangulatát a jövőben is megtartja a fürdőForrás: Facebook / Hajdúnánási Gyógyfürdő

  Mivel a fürdő gyógyászata rendkívül felkapott, az a terv, hogy a jövőben minden fürdőgyógyászati kezelés elérhető legyen Hajdúnánáson, de ehhez a gyógyászati részleg bővítésére van szükség. Amint támogatást kapnak az építkezésre, megvalósítják a jelentős beruházást.

  Ami viszont már nem csak terv, hiszen megvan rá a szükséges forrás, az új strandkézilabda-pálya megépítése, ami várhatóan 2020-ra valósul meg. Ezt követően akár nemzetközi strandkézilabda tornákat is rendeznek a fürdőben.

  A fürdő nyugodt, családias hangulatát a fejlesztések után is szeretnék megtartani és a belépőárakat sem emelik egyelőre.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!