Tengerparti luxus paradicsom épül a horvát Solta-szigeten

Egy turisztikai falu megépítését tervezik a horvát Solta-szigeten, amely különféle luxus szolgáltatásokkal és kényeztetéssel várja majd a turistákat. A projekt megvalósításához megkapták az engedélyt a befektetők, így hamarosan megkezdődhet a kivitelezés.

A horvát Solta-sziget tengerparti látképeForrás: Shutterstock / Készítette: Dreamer4787

Az „Uvala Livka, otok Solta" elnevezésű turisztikai faluban egy 5 csillagos szálloda, valamint egy wellness- és SPA központ is helyet kap majd - írja a horvát HrTurizam. A vendégek részére menő klubokat, előkelő éttermeket, kávézókat és tengerparti szórakozóhelyeket is kialakítanak. A faluban, a luxus hotel mellett 29 villa és 23 bungaló is épül a beharangozott tervek szerint. A tengerparti paradicsom első szakaszán még az idén elkezdenek dolgozni.

Solta a közép-dalmáciai szigetek csoportjához tartozik, keletről Brac, délkelet felől Hvar, északkelet felől pedig a szárazföld határolja. Az 52 négyzetkilométer területű sziget gazdag állat- és növényvilággal bír, így már maga a természeti értéke is vonzó a külföldi turisták számára. A kivitelezők szerint a szép környezetben épülő luxusfalu nagy durranás lesz a dalmát turizmusban.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek