5 termálfürdő, ahol az első tavaszi napokon késő esténként is csobbanhatnak

1. A kaposvári Virágfürdőben rendszeresen megrendezik a Holdfény Party névre keresztelt zenés éjszakai fürdőzéseket, amikor az élményfürdő, a termál- és a szauna részleg egészen hajnali egyig tart nyitva. Lehet csúszdázni, működik a pezsgőmedence és az élménymedence, a pörgős hangulatról pedig minden alkalommal DJ gondoskodik. Még az esti órákban is lehet szaunázni, elérhetők a masszázs szolgáltatások, és már a szabadtéri, 38 Celsius fokos jakuzziban is megmártózhatnak az első tavaszi estéken. Legutóbb ilyen alkalom március elején volt, de hamarosan megrendezik a következőt is, ennek időpontjáról a fürdő hivatalos weboldalán tájékozódhatnak.

Késő esti lazításra is van lehetőség a kaposvári fürdőbenForrás: Virágfürdő Kaposvár

2. A Zalaegerszegi Termálfürdőben minden szombaton este 20 órától 24 óráig hosszabb nyitvatartással várják a vendégeket. Az éjszakai fürdőzés során bármelyik medencében megmártózhatnak, és a szaunákat is lehet használni, sőt, ilyenkor a büfé is késő estig nyitva tart. A program része a fényterápiás világítás, amely során több mint 10 ezer izzó biztosítja a különleges esti hangulatot – áll a fürdő weboldalán.

Színes fények adják meg az esti fürdőzés hangulatátForrás: zalaegerszegitermalfurdo.hu

3. Rendszeresek az éjszakai fürdőbulik a Miskolctapolcai Barlangfürdőben is. Az éjszakai fürdőprogramokról a fürdő honlapján és Facebook-oldalán lehet tájékozódni – a programokra váltható külön belépő, de érvényes az adott napra szóló napijegy is. Az éjszakai fürdőzés során a barlangban két termál medence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a megmártózni vágyókat. Az éjszakai fürdőzések alatt használható a négy finn szaunával, egy gőzkamrával és három infrakabinnal felszerelt szaunavilág is.

A Barlangfürdő is különleges fényekkel várja a késő esti vendégeketForrás: Facebook / Barlangfürdő**** és Barlang Aquaterápia / Készítette: Szindbád az Utazó

4. A főváros történelmi fürdőiben sem áll meg az élet késő este. Nemsokára egy éjszakai Spabook Fürdőtúrán lehet részt venni a Csillaghegyi Fürdőben, de a Rudas fürdőben is minden pénteken és szombaton befizethet egy éjszakai csobbanásra. Főleg a nyugalomra vágyó vendégeknek érdemes kipróbálni a fürdő esti hangulatát, ugyanis lazító, forró vízben üldögélő, nyugis programokkal várják a vendégeket. Kipróbálhatják a termál részleg 42 Celsius-fokos medencéjét és úszkálhatnak a 29 Celsius-fokos úszómedencében is – áll a fürdő programajánlójában.

Rudas Gyógyfürdő és UszodaForrás: Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

5. A Gyulai Várfürdőben szintén minden héten nyílik lehetőség éjszakai fürdőzésre, a Castello Szaunapark és Wellnesscentrumban szombatonként hosszabbított nyitvatartással és wellness szolgáltatásokkal várják a fürdőzőket. Ezeken a napokon éjfélig lehet fürdőzni a kupolás medencetérben, ahol különböző élményfunkciók is megtalálhatók. A sodrófolyosó, a víz alatti masszázsok, a pezsgő ülőfürdő gejzírek és buzgárok – igazi wellness élményt ígérnek.

A Gyulai Várfürdő esti hangulataForrás: Facebook / Gyulai Várfürdő

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek