Nézze meg a magasból a tiszaörsiek bájos retró fürdőjét!

Egy igazi fapados, retró strandfürdő várja a látogatókat Tiszaörsön, ahová azoknak érdemes belépőt váltani, akik nem vágynak flancos kikapcsolódásra. A Tiszafüredtől 14 kilométerre található termálfürdőről a napokban egy hangulatos drónfelvétel is készült.

Évente több rendezvényt is szerveznek a Tiszaörsi FürdőbenForrás: Facebook / Tiszaörsi Fürdő

SlySpark videójában a gyógyfürdő három medencéje közül a 33 méteres gyógyúszómedence kapta a főszerepet, amelynek érdekessége, hogy vize fokozatosan mélyül, így úszni és pihenni is lehet benne. Mindeközben a fürdőzők több nyakzuhany alá is beállhatnak lazítani. A képsorok között felbukkan a 2006-ban átadott élménymedence is, amelynek közepén gomba formájú vízcsobogó ékeskedik, és amelynek szélére szintén került néhány nyakzuhany is. Fényűző elemeket nem lehet látni, de pont ez a retró hangulat adja meg a fürdőhely különlegességét.

A felvételeken ugyan nem látszik, de egy kisebb, fedett medence is található a komplexumban. A fürdő területén kempingezésre is van lehetőség, sátorral és lakókocsival egyaránt. Az udvarban focizni, strandröplabdázni, pingpongozni és sakkozni is lehet.

A medencék termál vizét 2006-ban gyógyvízzé nyilvánították, 36-38 Celsius fokos vize mozgásszervi, reumatológiai betegségekre, valamint nőgyógyászati és idegrendszeri problémákra is gyógyító hatással van. A Tiszaörsi Fürdő nemcsak a klasszikus pihenőhely kedvelőinek lehet vonzó, hanem azoknak is, akik nem kedvelik a népszerűbb fürdőkre jellemző tömeget.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek