Éjszakai wellnesst és fürdőtúrát hirdettek Budapest legújabb fürdőparadicsomában

Izgalmasnak ígérkező Spabook Fürdőtúrát szerveznek március 30-án a budapesti Csillaghegyi Fürdőben, ahol a vendégek bejárhatják a fürdő gépészeti részlegét és az éppen felújítás alatt álló részeket, majd a Fürdő Szaunavilágában lazulhatnak. A délutáni órákban tehetnek egy sétát a létesítmény 10 hektáros kertjében, valamint részt vehetnek egy Grand Canyon-t idéző kiránduláson a Róka-hegyi kőfejtőben.

A változatos formavilágú sziklakatlanok tetejéről nagyszerű panoráma nyílik Budapestre és a látványos sziklafalakra. A fakultatív program résztvevői számára túlélőcsomagot is biztosítanak a szervezők, ami szendvicset, müzli szeletet és ivóvizet jelent.

Csillaghegyi FürdőForrás: Facebook / Spabook

Az esti órákban már a fürdős programoké lesz a főszerep: a fürdőtó, majd a 101 Celsius fokos ördögszauna, panorámás finn szauna, aroma szauna és infra szauna várja a vendégeket, de persze pihenhetnek a gőzkabinban is. A szaunarészleg medencéit is ki lehet próbálni, a hűvös merülő medence, a 42 fokos forró medence, a meleg- és a panoráma medence is elérhető lesz, továbbá a sófürdő dézsában is áztathatják magukat a résztvevők.

A részvétel előzetes jelentkezéshez és néhány feltételhez kötött, az ezzel kapcsolatos tudnivalókat az esemény közösségi oldalán olvashatják el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek