Vagány fürdős programok a víz világnapján

Késő esti fürdőzéssel, idegenvezetéssel és gyógyvízkóstolókkal készülnek a hazai fürdők a víz világnapjára. Néhány relaxáló prorgamot és kedvevményeket is elcsíphet. Mutatjuk a programokat.

A fővárosi Lukács Gyógyfürdőben gyógyvíz kóstolóval egybekötött idegenvezetésen vehetnek részt, március 22-én, pénteken. Délután 17.00 órától a zenés fürdőzés veszi át a főszerepet: víz inspirálta jazz-world-afro-zöldfoki-szigeteki dub muzsikákkal fokozzák a hangulatot. Az esti órákban egy látványos szinkronúszó bemutató is lesz, ahol masters világbajnokok mutatják be tudásuk legjavát - áll a fürdő programajánlójában.

Színes csobbanás várja a látogatókat a Lukács fürdőbenForrás: Lukács fürdő

Éjszakai fürdőzéssel készül a győri Rába Quelle fürdő, ahol 23-án, szombaton emlékeznek meg a világnapról. Az esti program 20.00 órától éjfélig tart, amely során nem csak az esti fürdőzésre lesz lehetőség, hanem a különböző szaunaszeánszokat, sőt mézes kényeztetést is ki lehet próbálni - írják a hétvégi esemény programjában.

Késő estig lehet fürdőzni a hétvégén tiszakécskei Tisza-Parti Gyógy- és Élményfürdőben is, ahol retró éjszakai fürdőzést szerveznek. Szombaton a 16.00 óráig érkező vendégeket koktéllal kínálják, akik pedig 16.00 óra után váltanak jegyet, azok pizza kupont kapnak. Délután 18.00 órától szaunaszeánszokon pihenhetnek, majd késő este medencés bulira várják a vendégeket. 20.00 órától filmvetítés is lesz, a részleteket ide kattintva olvashatja el.

 

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek