Sziklákat és vízesést is pakolnak a fürdő megújuló wellness részlegébe

Tavaly nyáron családbarát medencékkel turbózták fel a hajdúszoboszlói Hungarospa fürdőkomplexumot, amely tízezreket vonzott a legmelegebb hónapokban. Most a fürdő szabadtéri és fedett részén is terveznek újításokat.

Új vizes élmények készülnek a HungarospabanForrás: Shutterstock / Készítette: Rido

Mindkét területen elég nagy fejlesztésről lehet olvasni a Termalonine hírében: a strandfürdő részlegen új élményövezet kialakítását tervezik; egy négy évszakos aktív élményközpontot szeretnének kialakítani.

A tervek között szerepel egy exkluzív wellness fürdőrész a strandfürdő területén, amelyet természeti képződményekkel - sziklákkal, vízeséssel - tesznek különlegessé. Az Aqua-Palace fedett fürdőben pedig új csúszdákat, pihenőtereket és öltözőket alakítnak ki.  

A városban a fürdőn kívül is számos újdonságot fedezhetnek fel a turisták, így többek között tavasszal már látogathatják a BMX- és görkorcsolyapályával, fitness parkkal, sportpályákkal és játszótérrel gazdagított szabadidőparkot. Nyár elején átadják a szabadtéri színpadot is, továbbá mindenki számára nyitottá teszik a Csónakázó-tó területét, amely eddig csak a fürdőzőknek volt elérhető. A tó mellett pedig helyet kap a sokak által várva-várt 45 méter magas óriáskerék is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek