Március közepéig zárt ajtókat talál a debreceni Mediterrán Élményfürdőben

  Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő tíz napig tartó leállását állagmegóvó munkálatok teszik szükségessé. A március 4-én kezdődő karbantartás alatt a Termálfürdő zavartalanul látogatható lesz.

  A Mediterrán Élményfürdő a félévente kötelező karbantartási munkálatok miatt mától zárva van, legközelebb csak március 14-én 12:00 órától lehet csobbanni -  tájékoztatta a látogatókat az Aquaticum SPA.

  Feújítják a csúszdákat isForrás: Flickr.com

  A 15 éves fedett élményfürdőben néhány nagyobb állagmegóvási munkálat zajlik ezekben a napokban:  többek között sor kerül a csúszdák, valamint a kétszintes gyermekjátszó nagy karbantartására, a medencék újrafugázására, a világítások felülvizsgálatára, javítására, valamint egyéb festési és burkolási munkákra – írja a termalfurdo.hu.

  A karbantartási munkálatok az Aquaticum Termálfürdőt nem érintik. A négy őselemre utaló medencetér (tűz, víz, föld, levegő) és a „lélek kútjának" elnevezett váltófürdő, a kültéri medence, a gombazuhanyok, dögönyözők, pezsgőfürdők, valamint szauna- és gőzkabinok, kényelmes pihenőhelyiségek a hét valamennyi napján várják itt a pihenni vágyó vendégeket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!