Luxusszálló is nyílhat a megújuló Lepence strandfürdőben

  Kereken harminc évig működött Visegrádon a lepencei strandfürdő mielőtt 2007-ben bezárták. Azóta csak romlott az állapota, lassan a természet is átvette az uralmat felette. A jó hír viszont az, hogy nemsokára ismét szebb napok köszönthetnek a létesítményre.

  A visegrádi fürdő egyedülálló panorámával rendelkezikForrás: Shutterstock / Készítette: Gts

  A Napi.hu hírei szerint egy befektető kormányzati támogatással nyithat luxusszállodát és panorámás strandot Visegrádon. Jelenleg a szakhatósági engedélyeztetési eljárásnál tart a milliárdos beruházás, a régészeti feltárások pedig már befejeződtek.

  Kívülről egyelőre nem lehet látni változást a lepencei strandon: a büfék és az egykori kiszolgálóépületek romosak, a gépházban áll a víz. Legjobban a teraszos medencék állják a sarat, de ezek is tele vannak falfirkákkal.

  A romos fürdőről az elhagyatott helyeket felkereső Urbex Hungary a közelmúltban egy videót is készített. A felvételek is arról árulkodnak, hogy ráfér a felújítás az egykor virágzó és népszerű lepencei fürdőre.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!