45 méter magas óriáskerék költözik Hajdúszoboszlóra

  Hajdúszoboszló egy 45 méter magas óriáskerékkel gazdagodik, amely a tervek szerint nyárra érkezik meg a városba, és öt évig ott is marad. A Csónakázó tó melletti zöld területen kap helyet, és az előzetes tervek szerint június 1. és augusztus 31. között használhatja majd a nagyközönség – írja a Cívishír.

  Óriáskerék érkezik DebrecenbeForrás: Shutterstock / Készítette: diignat

  A hajdúszoboszlói önkormányzat még decemberben közzétette az erre vonatkozó pályázati felhívást, amelyet egy ajkai székhelyű cég nyert meg. Jelenleg az eszköz gyártása zajlik, de mivel a cég tevékenységi köre nem tartalmazza a szórakoztatóipari tevékenységet, ennek kiváltása és a szükséges TÜV minőségbiztosítási tanúsítványok beszerzése még folyamatban van. Állítólag május 1-re minden szükséges irat meglesz a kerék megépítéséhez.

  Amennyiben mégsem sikerül időben teljesíteni a feltételeket, a cég vállalása szerint egy minimum 30 méter átmérőjű óriáskeréket állítanak fel a József Attila utcában. Tehát az már biztos, hogy nem marad óriáskerék nélkül Hajdúszoboszló.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!