Hamarabb épülhet a szódásszifon formájú csúszdatorony a győri fürdőben

  A győri Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő korszerű és látványos vízi élményparkká alakítása jelenleg az előkészítés fázisában van, de a folyamat felgyorsulhat, ugyanis a kabinet nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánította – olvasható a Kisalfold.hu-n.

  Élmények a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és ÉlményfürdőbenForrás: Facebook / Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

  Amennyiben minden a tervek szerint halad, már idén ősszel zöld lámpát kapnak a kivitelezők, és megkezdődhet az építkezés. A munkálatok nagyjából két évig tartanak, így az átadás 2021-ben várható. A strand 2020 nyarán zárva lesz, de az óvodai és iskolai csoportok úszásoktatásának helyet biztosító sátras uszodát addig szeretnék nyitva tartani, ameddig csak lehet.

  A felújítás a szabadtéri strandrészen kívül a fedett élményfürdőt is érinti majd. A tervek szerint a szauna- valamint a pihenőrészleget is bővíteni fogják, a gyerekek pedig egy kétszintes, közel 500 négyzetméteres élményfürdőt kapnak. A 25 méteres úszómedencét és a tanmedencét tartalmazó, elavult sátras uszodát fedetté alakítják át.

  De megújul a fürdő előtti tér is, többek között új parkolóhelyeket is kiépítenek. Az újonnan megépülő élményelemek talán legérdekesebb eleme a szódásszifon formájú csúszdatorony lesz, amely elképzelés abba a koncepcióba illeszkedik, hogy az újdonságok valamilyen módon kötődjenek Győrhöz – teszi hozzá a Termálfürdő.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!