Lecsúszna egy óriás szódásszifonról? A győri fürdőben hamarosan megteheti!

  Egy óriás szódásszifon formájú toronyból csúszhat le a jövőben a győri Rába Quelle Gyógy-,Termál- és Élményfürdőben. A nem mindennapi élményt a tervek szerint egész Magyarországon csak ebben a fürdőben lehet majd átélni, hiszen ha elkészül, egyedinek számít az országban. A helyiek szerint, a hatalmas szódásszifon a város egyik jelképévé is válhat - írja a termalonline.hu.

  Ezen az óriáscsúszdán most is lecsúszhat.Forrás: facebook / Rába Quelle Gyógy- ,Termál- és Élményfürdő

  Hogy miért éppen szódásszifonnal akarnak kitűnni a többi fürdő közül a győriek? Ennek oka, hogy a szódavizet előállító gép feltalálójának, Jedlik Ányosnak erős győri kötődése van. A cél pedig az, hogy a fürdő új elemeit győri vonatkozásúra tervezzék. 

  A tervek szerint a fürdő fedett része is megújul. Bővítik a szaunarészleget, nagyobbak lesznek, a jelenleg szűknek bizonyuló pihenőterületek, és egy 500 négyzetméteres új gyerekmedencét is kialakítanak. Újdonságnak számít továbbá, hogy a sátras uszodát fedetté alakítják át, és a termálfürdő előtti tér is új arculatot kap. Jelenleg a tervezés és az előkészületek folynak, a tényleges kivitelezés jövőre kezdődik.

   

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!