Sípályára néző, medencés hotelt nyitottak Kopaonikon

A szerbiai Kopaonikon már november közepén beindult a síszezon, és azóta nem egy turistacsalogató újdonsággal rukkoltak elő a helyiek. Nemrég számoltunk be róla, hogy a síparadicsomban idén az éjszakai síelés hódít, és most azoknak is jó hírünk van, akik az estét a jeges pályák helyett inkább egy beltéri medencében ázva töltenék el.

Ebben a medencében a melegből nézheti a síelőketForrás: Grand Hotel & Spa

A szerb Turistički Svet utazási magazin arról ír, hogy néhány napja egy teljesen új, négy csillagos hotel várja a pihenni vágyókat Kopaonikon, ahol egy pazar, sípályára néző medence is helyet kapott. Amennyiben nem ragaszkodik a havas kilátáshoz, akár a központ török fürdőjében is megmártózhat, vagy az orosz termálmedencét is felkeresheti.

A szállodában sószobát és szaunát is kialakítottak, valamint tepidárium is van. Aki viszont a téli sport után további jeges élményre vágyik, annak azt javasoljuk, hogy próbálja ki a jég szökőkutat, amely egy forró szauna után frissítő hatású lehet. A spa központban kényeztető masszázsok is elérhetők, továbbá egy modern edzőterem is várja az aktív turistákat.

A négycsillagos hotelben 97 luxusszobát és 21 apartmant lehet kibérelni, egyelőre kedvezményesnek számító áron: egy éjszakára 99 eurót kérnek, és az árban a spa szolgáltatások mellett a reggeli is benne van.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek