Hangszigetelt, csendes fülkékben lazulhatunk a budapesti repülőtéren

A Budapest Airport fejlesztések egész sorával biztosította a nyári csúcs gördülékeny kezelését, az elmúlt hónapokban pedig további újításokkal járt az utasok kedvében a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Ilyen például az a négy darab, egyenként kétfős, hangszigetelt csendes fülke, amelyek nyugodt környezetet biztosítanak azon utasok számára, akik koncentrált olvasással vagy megbeszélések lebonyolításával szeretnék tölteni a várakozási időt, vagy egyszerűen egy kis egyedüllétre vágynak.

Ilyen fülkékbe vonulnulhatunk el a repülőtérenForrás: Baranyi Róbert/Budapest Airport

A lelkes olvasók külön olvasósarkot is kaptak az 1. mólóként és a B utasmólóként ismert indulási területeken, ahol kényelmes fotelek és a repülőtéren töltött időre szabadon kölcsönözhető könyvek is rendelkezésre állnak.

A zenei beállítottságú utazók a B oldali utasmóló bejáratánál kihelyezett zongorán mutathatják meg tehetségüket, vagy élvezhetik utastársaik játékát. A 2B Terminálon októberben megnyitott kilátó- és dohányzóterasz indukciós töltőkkel és USB-csatlakozókkal ellátott padokkal egészült ki, a környezetet pedig növényzet teszi még kellemesebbé.

A terminálinformációs munkatársak mellett most már információs totemek is segítik a repülőtéri tájékozódást, a látássérült utasok számára pedig nyár óta a földi oldalon is rendelkezésre állnak taktilis sávok, a dedikált applikáció kiegészítéseként.

Bővült a poggyászkocsik száma is; 300 további kocsi áll az utasok rendelkezésére, amelyeket akár a parkolókban is igénybe vehetnek. A repülőtéri szolgáltatások további fejlesztése érdekében a Budapest Airport helyszíni elégedettségmérő rendszert telepített, amelynek segítségével az utasok értékelhetik az egyes folyamatokat és fejlesztéseket – írja a Budapest Airport Zrt. sajtóközleményében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek