Díjazottak: Ebben a két magyar szállodában a legpihentetőbb az alvás

Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián. Ezt a rangos minősítést minden évben csupán 2 szálloda kaphatja meg Magyarországon, egy fővárosi és egy vidéki hotel. Magyarországon idén a budapesti Matild Palota, valamint a Hotel Vinifera Wine&Spa Balatonfüred kapta meg ezt a rangos elismerést az alváskörülmények példamutató kialakításáért és a vezetőik minőségi alvás iránti elkötelezett tevékenységéért.

A balatonfüredi Hotel Vinifera szálloda belső tereit a kényelem és kifinomultság jellemziForrás: vinifera.hu

Az Alvásbarát Szálloda az alváskultúra területén a legmagasabb szintű követelményeknek megfelelő szálláshelyek minősítése, melyet alvásorvosok, egészségügyi és életmód szakemberek, és a szállodaiparban nagy tapasztalatokkal rendelkező szakemberek végeznek. A követelményrendszer a pihentető alvás feltételeinek sokoldalú felmérését jelenti, amely kiterjed a szobákban az alvás alapvető eszközeinek minőségére, a pihentető alvás feltételeinek, a kiegészítő eszközök és szolgáltatások meglétére, az eszközök állapotára, tisztaságára, a vendégek tájékoztatására, az elégedettség mérésére és a panaszok kezelésére is – tudtuk meg a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményből.

A Matild Palace egyik elegáns, alvásra csábító szobájaForrás: Matild Palace

„Egy luxusszálloda üzemeltetése nagy kihívás. Megtapasztaltuk, hogy lehet bármilyen kiemelkedő a szolgáltatásaink minősége, a vendéglátóegységeink gasztronómiai sokszínűsége, vagy az alkalmazottaink szakmaisága, semmi sem haladja meg vendégeink nyugodt éjszakai alvás élményének fontosságát. A minőségi pihenés minden szálloda számára alapvető fontosságú, és a Matild Palotában kiemelten figyelünk rá. Ágyaink, matracaink, textíliáink mind a lehető legmagasabb minőséget képviselik. Hiszem, hogy Csipkerózsika is minket választott volna 100 éves álmához, ha van erre lehetősége" – mondta Selim Ölmez, a Matild Palota szállodaigazgatója.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek