Balatoni szálloda lett az Év Hotele győztese

Hatodjára rendezték meg az évenkénti közönségszavazást, mely arról dönt, ki kapja meg Az Év Hotelének járó rangos díjat. A szavazatok alapján a nyertes, így 2023 legjobb hotele a keszthelyi Sirius Hotel****superior lett, amely először vett részt a versenyen, a döntőben pedig a szavazatok 20,2 százalékát rögtön meg is szerezte – számolt be a hírről a likebalaton.hu.

A 2023-as nyertes, a Sirius Hotel****superiorForrás: siriushotel.hu

Az Év Hotele díjat a verseny története során először nyerte el balatoni szálloda. A nyertes keszthelyi hotel pedig egy rövid bejegyzést is tett a közösségi oldalán, hogy kifejezze köszönetét.

A versenyben 28 szálloda vett részt, és január első felében, két héten át lehetett szavazni a tíz döntős hotelre, melyek az öt nagy turisztikai régió első és második helyezettjeként kerültek a legjobbak közé. Összesen több, mint 105 ezer szavazatot adtak le a szálláshelyekre, s a legjobbként díjazták ezt a keszthelyi hotelt.

A döntőben leadott szavazatok 19,9 százalékával a második a hajdúszoboszlói Hotel Aurum**** lett. A dobogó harmadik fokára pedig a balatonfüredi Hotel Vinifera Vine & Spa*****superior állhatott fel a döntőben leadott szavazatok 17,7 százalékával. Ez a balatoni hotel szintén újoncként vett részt a versenyben.

Az évad döntősei, 2023 legjobb szállodái régiónként

Balaton régió:

Sirius Hotel ****superior, Keszthely
Hotel Vinifera Wine & Spa *****superior, Balatonfüred

Észak-Kelet Magyarország régió:

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel ****superior, Miskolctapolca
Hotel Villa Völgy **** Wellness & Konferencia, Eger

Alföld régió:

Hotel Divinus *****superior, Debrecen
Hotel Aurum ****, Hajdúszoboszló

Észak-Dunántúl régió:

Fagus Hotel Conference & Spa ****superior, Sopron
Park Hotel ****, Bük

Dél-Dunántúl régió:

István Király Szálló, Pécsvárad
Nagypince Borhotel Vine & Spa****, Böhönye

A 2024-es évadban újabb magyarországi szállodák szállnak majd versenybe a nézők szavazataiért és az Év Hotele megtisztelő címért.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek