Hihetetlen, de 8,5 mázsát nyom az ország legsúlyosabb óriástöke

„Tök jó hét" címmel szervezett programsorozatot a MartonKult Martonvásáron, ahol szeptember 30-án Országos Óriástök Mérő Verseny volt. A versenyzők 15 hatalmasra nőtt tökkel érkeztek az ország számos részéről azzal a nem titkolt céllal, hogy az ő óriástökük a mezőny legnehezebbje. Ez Kókai Tibornak sikerült, akinek egészen pontosan 851 kilót nyomott az óriástöke – írja a feol.hu.

A nyertes tök mellett szinte eltörpült a többi, pedig azok is több száz kilósra nőttekForrás: Fotó: Déri Brenda / FMH/feol.hu

Ezzel viszont még cseppet sincs vége a mulatságnak Martonvásáron, mert a „Tök jó hét" október 8-ig tart, ahol az őszi készülődés jegyében várják az érdeklődőket a programokra.

A következő hétvégén, október 7-én például termelői piac és kézműves vásár lesz a BBK rendezvényudvaron, de lesz verklis találkozó, s meg lehet csodálni egy csodálatos műemlékhintát is. 17 órakor verklis koncerttel várják a látogatókat.

Október 8-án, vasárnap 10 és 12 óra között kisgyerekek motoros, futóbiciklis felvonulásával folytatódik a programsorozat, közben őszi hangulatú hűtőmágnest lehet festeni, 15 és 18 óra között megcsodálhatók a kiállított veteránjárművek, s mindeközben Kaszab Tibor country dallamokat hoz az udvarba. Tök jó hét elé néz tehát Martonvásár – írja a feol.hu egy másik cikkében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek