Újra kinyitja kapuit Debrecen első üzleti szállodája, a Hotel Lycium

A négycsillagos belvárosi hotel szeptember 18-tól várja a vendégeit. Fazekas Lajos, a Lycium hotelt üzemeltető Aquaticum Debrecen Kft. ügyvezetője a haon.hu-nak nyilatkozott a tavaly bezárt épület újjászületéséről.

Hamarosan újra megszállhatunk a debreceni szállodábanForrás: https://www.hotellycium.hu/

"A szállodát érintő legnagyobb változásként az épület hűtés- és fűtésrendszerét teljes mértékben sikerül átalakítani. A munkálatok egy jelentős része lezajlott, a befejező fázis pedig a fűtési szezonra el is készül. Ennek köszönhetően a távhőről hőszivattyús fűtési rendszerre tudunk áttérni, amely jelentős energiamegtakarítással jár a szálloda üzemeltetése szempontjából – mondta.

A felújítást a tulajdonos Debreceni Vagyonkezelő Zrt. finanszírozta, a beruházás százmillió forintot is meghaladta.

A hotel összesen mind a 91 szobával rendelkezik, amelyből 60 standard- és 27 superior szoba, 3 apartman és egy deluxe apartman.

A Hotel Lycium**** közel 400 m2- es wellness-részlege a szálloda legfelső szintjén található,különleges kilátást nyújtó környezetben. Kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínál azok számára, akik nyugodt körülmények között szeretnék kipihenni a napi munka fáradalmait, és szeretnének feltöltődni energiával – olvasható a szálloda weboldalán.

Habár olyan híresztelések is szárnyra kaptak, miszerint a Lycium munkásszállóként fog üzemelni, ezt Fazekas Lajos cáfolta a haon.hu-nak. Kiemelte, kereskedelmi szállodaként nyitják újra a szállodát, és mindenkit szeretettel várnak a korábban megszokott szolgáltatási színvonalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek