Egy egykori andezitkő bányában nyitott meg Tokaj új, ötcsillagos szállodája

Az Accor luxusmárkája, az MGallery Hotel Collection hivatalosan is megnyitotta új magyarországi szállodáját, a Minaro Hotel Tokaj MGallery-t. Az egykori andezitkő bányában megnyíló ötcsillagos hotel a világörökségi Tokaji borvidékén található. A hotel négy emeleten 100 kortárs stílusú szobával, 9 junior lakosztállyal, továbbá 3 olyan deluxe szobával rendelkezik, melyeket privát szaunával is felszereltek.

Forrás: all.accor.com

„Most nyíló szállodánk tökéletesen illeszkedik az MGallery Hotel Collection gyűjteményünkbe. (...) Az MGallery butikmárka egyedi hangulatával még magasabb szintre emeli a vendéglátás minőségét, így a frekventált turistaösvényektől távolabbi Minaro Hotel a nemzetközi szállodaipar kincsévé válik Tokaj borvidékén" – mondta Dana Janigova, a szálloda ügyvezetője a nyitás alkalmával kiadott közlemény szerint.

A szálloda dizájnját a régi kőbánya és a környező természet ihlette, a Minaro név pedig Tokaj folyékony aranya – oro – és a szálloda lokációja – mine – kombinációjából ered. A világörökségi borvidék és a szőlőhegyek közelsége hatással van a szálloda gasztronómiai fókuszára is. A ház személyre szabott gasztronómiai mesterkurzusokat kínál, a főzőbemutatóktól a borkóstolókig.

Forrás: all.accor.com

 

A vendégeknek alkalmuk nyílik a Tokaj régió helyi ízeinek felfedezésére az elegáns Tortuga étteremben, vagy beülhetnek a Viracocha bárba, és a rendelkezésükre áll a szomszédos, több mint 100 vendég fogadására alkalmas Event Center is.

Forrás: all.accor.com

A nyugtató és revitalizáló spa, fűtött és fedett úszómedencével, szabadtéri élménymedencékkel, jakuzzival, szaunavilággal és wellness relaxációs területtel várja vendégeket – írja a turizmus.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek