Díjeső: Két magyar szálloda is tartolt a nemzetközi versenyen

Idén immár 5. alkalommal rendezték meg az egyik legrangosabb nemzetközi turisztikai versenyt, az International Travel Awards-ot, amely világszinten jutalmazza az utazási, idegenforgalmi és vendéglátó-ipari ágazaton belül tevékenykedő legkiemelkedőbb szereplőket.

A miskolctapolcai szálloda a legjobb családi hotel lett EurópábanForrás: Avalon Resort & SPA***** Superior

 

Az értékelés során a vendéglátói és turisztikai szolgáltatások számos elemét vizsgálják, emellett a vendégek által leadott szavazatokat is figyelembe veszik. Idén több mint hetven ország jelöltjei közül az Avalon Resort & SPA-t választották Európa legjobb családi hotelének, míg Magyarország legjobb 5 csillagos szállodája kategóriában a BOTANIQ Turai Kastély nyert – tudtuk meg a két nyertes sajtóközleményéből.

A díjnyertes Avalon Resort & SPA különlegessége, hogy számos aktív és passzív pihenési lehetőséggel várja a családokat, mint például egy erdei elektromos gokartpálya és az év minden napján használható Maya Játékbirodalom.

Itt nem unatkoznak a gyerekekForrás: Avalon Resort & SPA***** Superior

A természet közelségében pihenni vágyók két étteremben is élvezhetik a különböző konyhák ízeit, emellett a borszakma legfontosabb magazinja, az amerikai Wine Spectator Best of Award of Excellence díját idén elnyerő exkluzív borszalon, a Vino Salone is várja a különlegességek kedvelőit.

A tavaly a „Legjobb Európai Kastélyhotel 2021" címet elnyerő szálloda idén Magyarország legjobb 5 csillagos szállodájának címéért indult, amelyet a közönség és a zsűri szavazatainak hála sikeresen el is nyert.

A BOTANIQ Turai Kastély idén újabb díjat nyert egy másik kategóriábanForrás: BOTANIQ Turai Kastély

A BOTANIQ Turai Kastély éttermében, a Clarisse-ban, a kastély környezetével szoros kapcsolatban kialakított fogások és Schossberger Klára festményei fogadják a látogatókat, az épületen végig haladva pedig megannyi, eredeti szépségében pompázó építészeti elem és díszítés repíti vissza őket a múlt századokba. A múlt és a jelen tökéletes összhangjában számtalan szolgáltatást igénybe véve töltődhetnek fel a szállóvendégek. Hogy miként lett az omladozó kastélyból díjnyertes szálloda, azt ebben a cikkünkben részleteztük. 

Arról, hogy kik voltak a további európai és afrikai nyertesek, még nem tettek közzé semmit az International Travel Awards oldalán, mivel az amerikai, ázsiai és óceániai helyszínek zsűrízése még folyik, eredményhirdetésükre pedig július 20-án kerül sor. Amint a verseny oldalán írták, idén nem volt személyes díjátadó gála, a jelölteket és nyerteseket online, egyénileg értesítették, így derültek ki a magyar díjazottak eredményei is. 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek