Párokra optimalizált kabinházakat bérelhetünk a Hello Woodtól

A Balaton-felvidék egy eldugott részén, kifejezetten pároknak hozott létre csendes szálláshelyeket a számos nemzetközi elismeréssel díjazott magyar design és építész csapat, a Hello Wood. A Kapolcs mellett, szinte a semmi közepén álló hat aprócska kabint család-, gyerek- és kisállatmentes szálláshelyként hirdeti a társaság.

Forrás: Gabriele Sotgiu/Gabriele Sotgiu/Hello Wood

A tervezőiroda társadalmilag elkötelezett installációival és fenntartható, zöld épületeivel robbant be a köztudatba. Számos projektükről írtunk korábban, mint például a farönkökből épített karácsonyfáról, amelynek darabjait az ünnepek után tüzifaként osztották szét a rászoruló családok között, vagy a szabadtéri sportra és mozgásra ösztönző pop-up pihenőparkról a Városháza téren. Legutóbb pedig a két nemzetközi díjjal is elismert, bárhol felállítható, munkahelynek használható Workstation (munkaállomás) kabinjuk kapcsán beszélgettünk velük, ahol szóba került az akkor még épülő balaton-felvidéki design-szállásuk is. 

Forrás: treehouses.hu

A hat kabinház mostanra elkészült, így ezen a nyáron már ki is bérelhetjük valamelyiket egy csendes hétvégére. A két főre tervezett fából készült kabinok szikla formájúak, amit talán a természet közelségére, a világtól elvonulásra vágyók fognak igazán értékelni. "A sziklákhoz érve, érezni fogod a szabadságot, a helyszín spirituális töltöttségét.. lelki békére találsz.. megnyugszol.." – írják, honlapjukon.

Forrás: treehouses.hu

A panoráma, a privát jakuzzi és az infraszauna mellett a sziklák teakonyhával is felszereltek, a reggeli pedig az ajtó előtt fogja várni a vendégeket. Egy minibárban kiváló borok közül válogathatunk, amit az esti panoráma társaságában fogyaszthatunk el a teraszon.

A hat kabinházat az erdei lombházairól ismert Treehouses-szel együttműködve építette meg a Hello Wood csapata. Utóbbi egyedülálló módon nem csak a tervezést, hanem a kivitelezést is végzi, sőt még a folyamatos üzemeltetés is az ő felelősségük. A foglalásról bővebben itt tájékozódhatsz.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek