Már 9 városunkból indulnak FlixBus járatok Európába

A FlixBus tovább bővíti hálózatát Magyarországon. Budapestről jelenleg több mint tíz országba indulnak közvetlen buszok, májustól viszont már az ország további nyolc városából is. Sopronból most először indulnak zöld távolsági buszok – írja a turizmus.com.

A FlixBus járataival idén már több magyar városból eljuthatunk különböző európai desztinációkraForrás: FlixBus

Budapest mellett az elmúlt években több magyar város is a FlixBus hálózatának részévé vált. Siófokról a legszélesebb a kínálat: a balatoni megálló hét országgal, többek közt Németországgal, Olaszországgal, illetve Horvátországgal van összeköttetésben.

Győrből hat országba, a szomszédos Ausztria és Szlovákia mellett Lengyelországba és Franciaországba is indulnak buszok.

Szegedről is évek óta szállít utasokat a zöld mobilitási cég, idén tavasszal már öt országba, például Csehországba és Romániába. Nyíregyháza a Magyarországot Kárpátaljával összekötő buszok megállója, a FlixBus jelenleg is biztosít szolgáltatást ezen az útirányon.

Sopron teljesen újonnan került fel a FlixBus térképére idén tavasszal, innen jelenleg három országba, Ausztriába, Csehországba és Németországba kínál közösségi közlekedési lehetőséget a zöld buszszolgáltató.

A főszezon közeledtével visszatérnek a pécsi, harkányi és miskolci állomásokról induló járatok is.

A baranyai városokból Horvátországba, Szlovákiába és Csehországba foglalhatók összeköttetések május közepétől, a borsodi megyeszékhelyről pedig Lengyelországba és Szlovákiába közlekednek járatok. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek