Különleges perspektívából mutatja be a fővárost az új turisztikai videó

A városlátogatás élményéről ezen a nyáron sem kell lemondania senkinek, hiszen a folyton megújuló, sokszínű Budapest tárt karokkal várja a hazai látogatókat. A kulturális pezsgésre, nagyszerű fürdőélményekre, nagykörúti kávézásra, vagy Duna-parti lazulásra vágyókat éppúgy, mint a múzeumokat, vagy az építészeti remekművek kedvelőit - írja a a Magyar Turisztikai Ügynökség sajtóközleménye.

Forrás: charlemagne/pixabay.com

Az MTÜ arra ösztönzi az embereket, hogy aki teheti, induljon útnak, és fedezze fel ismét Magyarország kincseit, köztük a főváros régen látott, vagy épp ismeretlen attrakcióit, felfedezésre váró élményeit ajánlja a belföldi utazók figyelmébe, ennek jegyében pedig egy kisfilmet is készített.

Mint írják, nehéz olyan várost találni a világon, ahol ennyire könnyű séta közben világörökségi helyszínekre bukkanni, és ahol történelmi miliőben üzemelnek a gyógyfürdők. Most mindez zsúfoltság nélkül, a megszokottnál jóval kényelmesebben és nyugodtabb körülmények között átélhető.

Szintén Budapest a főszereplője annak a kisfilmnek, mellyel Ausztria népszerűsíti a régión belüli összetartást, emellett pedig megszületett az európai országok idegenforgalmi szervezeteit képviselő Európai Utazási Bizottság (ETC) videója is, melynek célja, hogy inspirációt adjon a későbbi utazási tervekhez, miközben tükrözi a kontinens sokszínűségét - derül ki a traveldailynews.com cikkéből.

 

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek