Ausztria az összetartás és az utazás szabadsága mellett kampányol

  Amellett, hogy Ausztria ismét megnyitotta kapuit a vendégek előtt, a szolidaritását is ki szeretné fejezni a többi turisztikai desztináció felé. Nem titok: a turizmus egyike a járvány által leginkább sújtott iparágaknak, és a hónapokig tartó „bezártság" után az európai országok szinte egyszerre állnak a startvonalhoz a bel- és külföldi vendégekért való versenyben. Minden szereplő újrakezdi a kommunikációt, a megszokott módon saját desztinációját állítva a középpontba - derül ki az Österreich Werbung közleményéből.

  Forrás: Österreich Werbung/Zsoldos Alexandra

  Az Österreich Werbung csavart egyet ezen a megközelítésen: legújabb social media kampányához rendhagyó módon nem osztrák helyszíneken készültek a felvételek, hanem azokban az országokban, ahonnan Ausztria a vendégeket várja. A nemzetközi kampány képkockáin olyan közismert látványosságok köszönnek vissza, mint a prágai Károly híd vagy a pozsonyi Öreg híd – ezzel a gesztussal mintegy kiemelve, hogy minden desztináció és minden vendég ugyanolyan értékes. A tervek szerint a kampányban 15 ország vesz részt; a kampányindulások a határnyitásokkal összhangban történnek majd.

  „Olyan kampányt szerettünk volna létrehozni, amely nem rohanja le az embereket a „gyere hozzánk nyaralni" üzenetével, és amellyel kifejezhetjük a versenytársaink felé, hogy egy cipőben járunk, hiszen minden turisztikai szereplő nehéz helyzetben van most." – magyarázza Michael Strasser, az Österreich Werbung közép-európai regionális igazgatója, aki egyben az ötlet szülőatyja is. 

  A magyar kampány június 15-én indul a Facebook és az Instagram felületein. Főszereplője egy osztrák turista: Norbert Grazból, aki végre újra Magyarországra utazhatott. Az Erzsébet hídon átkelve egy pillanatra megáll és megcsodálja Budapestet. Az ő gondolatait halljuk a szpotban:

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!