Ez a legboldogabb város Magyarország boldogságtérképén

Miután a 2020. március elejére tervezett premier elmaradt, most mutatta be Székesfehérvár a tavaly elkészített imázsfilmjét. Bár a film a fehérvári rendezvényekre fókuszál, a készítők abban bíznak, hogy az idén elmaradt rendezvények nélkül is kedvet tudnak csinálni egy fehérvári látogatáshoz, hiszen a város hangulata és pezsgő élete a hétköznapokon is átélhető.

Niki és Máté a film bemutatóján jelentették be közeli eljegyzésüketForrás: Viki/Székesfehérvári Turisztikai Közhasznű Nonprofit Kft

Május óta tudjuk is, hogy Székesfehérvár igen jól áll a jóllét és az élettel való megelégedettség terén, ugyanis Magyarország legfrissebb boldogságtérképén ez a legboldogabb város. A most bemutatott filmből egész biztosan kiderül az is, hogy miért. Íme, nézzék csak!

A film Székesfehérvárt rendezvényeinek forgatagán keresztül mutatja be, egy fiatal pár felfedezésein át. A  film készítői mind helyiek, így  hiteles tolmácsolói a helyi életérzésnek. Több mint 3 és fél percben mutatják meg, hogy város nem csak látnivalókban, iparban, sportban, de élményekben is gazdag város.

A főszereplő, Niki és Máté is fehérváriak, és bár modellként gyakran járják a világot, boldogan fedezték fel most kedvenc városukat, ahol egymásra találtak. Ők ugyanis nem csak a munkában, de a magánéletben is egy pár. Érdekesség, hogy a film bemutatóján jelentették be közeli eljegyzésüket is, ettől még szebb és ígéretesebb a filmbeli összeütközésük.

A forgatás 2019-ben tavasztól őszig tartott, az év végére pedig elkészült a film, összesen tehát 10 hónapon át tartott a munka. Ezalatt 34 helyszínen forgattak, 117 szereplő és statiszta segítségével, akik szintén mind helyiek – tudtuk meg a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznű Nonprofit Kft. közleményéből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek