Közeli úti célokat ajánl az Airbnb

Az Airbnb új programot indított, melynek keretében a közelbe történő utazásra buzdítja látogatóit, és ehhez közeli szálláshelyeket, programokat és kiruccanásokat ajánl. A cég a világ különböző tájain együttműködik a helyi hatóságokkal, jótékonysági szervezetekkel és idegenforgalmi testületekkel, hogy felhívja felhasználóinak figyelmét többek között a kevésbé ismert nemzeti parkokra és úti célokra - adja hírül a Travel and Leisure.

Tisza-tóForrás: Andrea B. Lukács/pixabay.com

Az Airbnb felmérése szerint az emberek a feloldások utáni első útjukat nem tervezik messzebbre annál, mint ami egy nap alatt autóval megtehető. Ugyanakkor az is kiderült, hogy az utazási kedv kezd helyreállni, ugyanis idén május 17. és június 6. között több éjszakát foglaltak le az Airbnb-n, mint 2019-ben ugyanebben az időszakban.

A társaság így folyamatosan frissíti weboldalát és alkalmazásait, emellett új egészségügyi és takarítási irányelvekkel is segíti a házigazdákat és a vendégeket. Az Airbnb új programját követő házigazdák külön kiemelést kapnak a listájukon, így tudathatják az érdeklődőkkel, hogy ügyelnek a higiéniára.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek