Újra megnyílik a budapesti autósmozi

A koronavírus-járvány hatására világszerte újabb lendületet kaptak az autós szórakozási lehetőségek, már nemcsak filmet lehet nézni a kocsiból, de koncerten, sőt, kiállításon is részt lehet venni anélkül, hogy a látogatóknak el kellene hagynunk a járművet.

A kép illusztrációForrás: Paul Simons/commons.wikimedia.org

Nemrég nyílt meg Magyarország első autós szafarija, és felértékelődik Budapest egyetlen autósmozija is, mely tavaly indult az Árkád tetején, idén pedig június 13-án 21 órától várja újra a nézőket, a Harcosok klubjával. Az eseményre készülve a mozi honlapján és Facebook-oldalán tájékoztatót tett közzé.

A tudnivalók közé tartozik, hogy jegyet és rágcsálnivalót csak kártyával lehet venni, a jegyár 1 autó behajtását biztosítja, függetlenül attól, hogy hányan ülnek benne, azonban a mozi szerint két ember láthatja jól a filmet a kocsiból.

Jegyet ugyanakkor a helyszínen is lehet venni, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. A parkolás a vetítés előtt 1 órával kezdődik és mozimester irányítja, miután elkezdődött a film, már nem engednek be több autót.

A hangot FM hullámon sugározzák, amit mindenki a saját rádiókészülékén foghat. A vetítést csak az esetleges szünetben és az előadás végén lehet elhagyni szintén a mozimester irányítása mellett. Bővebb információk a mozi oldalán találhatók.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek