Autós állatkertté alakul a texasi

  A San Antonió-i Állatkert bejelentette, hogy egy időre lehetővé teszi az autós látogatást a parkban. A látogatók a kocsiból nézelődhetnek, miközben audioidegenvezetés kalauzolja őket az állatok között. Emellett a park egész területén vásárolhatnak ételeket és italokat - adja hírül a CNN.

  Fehérarcú bóbitásgibbon a San Antonió-i ÁllatkertbenForrás: George Coller/commons.wikimedia.org

  Mint Tim Morrow, a San Antonió-i Állatkert vezérigazgatója elmondta, fokozatosan szeretnék majd visszavezetni a gyalogosforgalmat is, amikor eljön az ideje.

  Az állatkert március 14-e óta zárva tart a koronavírus járvány miatt, az intézmény azóta veszteséges. Az új megoldásból származó bevételek azonban segíthetnek abban, hogy folytatódjon az állatok gondozása, és az is lehetővé válik, hogy visszavegyenek néhány alkalmazottat.

  A lehetőséget eredetileg egy hétvégére tervezték, de a jegyeket elkapkodták, így az állatkert május 17-ig meghosszabbította az akciót. Az állatkertet egy nonprofit szervezet, az 1929-ben alapított San Antonio Zoological Society működteti.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!