Itt a térkép, amelyen az összes ingyenes balatoni sportpályát bejelölték

  Több mint 150 sporthelyszínnel indult el a Balaton Közösségi Sportoldala magyar és angol nyelven néhány hete, amely az ország számos településeinek, köztük a Balaton összes ingyenesen használható, közösségi sportparkjait gyűjti össze. 

  A térképen külön rákereshetünk az északi és a déli part településeire, miközben rászűrhetünk bármely sportra – hiszen a testedzés, a labdasportok, az ütős sportok, a technikai- és a hobbi sportokat is külön kategóriába rendezték a készítők.

  Teqball asztalt például a térkép alapján 5 helyszínen is lehet találni a tó körülForrás: Free Sport Parks

  A Free Sport Parks országos projekt jelenleg több mint 1400 helyszínen jelöli ezeket a szabadtéri sportpályákat, de ha például a Balaton Közösségi Sportoldalára kattintanak, akkor pontosan láthatják majd, hol találnak tóparti rekortánpályát a futáshoz, szabad ég alá berendezett fitneszparkot a hűvösebb estékre, vagy hálót a családi röplabdázáshoz.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!