Étkezőkocsik is járnak majd a Balatonra

  Alig gördültek be az első vonatok a felújított Keleti pályaudvarra, máris új jóhírrel lepte meg a MÁV szerkesztőségünket: Homolya Róbert, a vasút elnök-vezérigazgatója épp a fenti apropóból adott interjúban elmondta, hogy

  étkezőkocsik fognak közlekedni a Balatonhoz.  

  Homolya azt nyilatkozta, hogy június közepétől a nyár végéig, tesztjelleggel csatolnak étkezőkocsik némely szerelvényben (hozzátette, ez a vagontípus egy ideje hiányzik a hazai vonatforgalomból). Naponta 16 Balaton expresszen lehet majd streetfood jellegű ételeket enni, lesz hamburger és csapolt sör is.

  máv vonatForrás: Flauschmeister_C/27

  A június 15. és augusztus 25. között megjelenő szolgáltatás tehát napi 16 vonatot érint majd: nyolcat oda, nyolcat vissza. Ezek a Déli pályaudvar és Keszthely állomása között közlekednek majd. A cél, hogy változatos és megfizethető gyorskaját kerüljenek a fedélzetre, az utasok pedig javulást tapasztaljanak a szolgáltatásokban.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!