Futók lepik el Sopron történelmi belvárosát

  Még két hétig lehet benevezni a Pannon-Work Sopron Félmaraton – Európa Futásra, amit Sopron történelmi belvárosában szerveznek meg. Több távra, egyéni és váltófutásra is lehet jelentkezni, a verseny május 1-én, 9 órakor kezdődik.

  Sopron történelmi belvárosa felülnézetbőlForrás: Shutterstock / Készítette: PeterVrabel

  21, 14 és 7 kilométeres táv közül választhatnak azok, akik egyéniben szeretnék teljesíteni a kihívást, a három fős csoportokat 21 kilométeres hosszra, a két fős váltóban nevezőket pedig 14 kilométeres távra várják – áll az esemény Facebook-oldalán.

  Nemsokára ismét startol a soproni Európa futásForrás: Facebook / Sopron Városi Szabadidősport Szövetség

  Nevezni ide kattintva lehet, valamint személyesen a Sopron Városi Szabadidősport Szövetségnél is jelezhetik részvételi szándékukat április 12-ig.

  Aki részt vesz a rendezvényen, a Tűztorony mellett, macskaköves utcákon, műemlékek falai között teljesítheti a kijelölt táv egy részét, de az útvonal érinti a város lakónegyedeit és néhány parkját is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!