Jakuzzi és tanmedence is lesz az új soproni uszodában

  Elbúcsúztak a soproniak a város Csík Ferenc uszodájától, amely 1977 óta működött. A régi épület helyére egy új, modern uszodát építenek.

  Úszómedence is épülForrás: Shutterstock / Készítette: Andrey Armyagov

  A régi uszoda medenceterét műanyag sátorral fedték be a hetvenes években, amit később sátortetőre cseréltek. Az épület rengeteg rendezvényt, hobbi- és versenysportolót szolgált ki, azonban az évek során megrongálódott és elavult, ezért a helyiek szerint eljött az ideje, hogy új uszodát kapjon a város .

  A tervek szerint egy, az eddiginél jóval nagyobb méretű, a modern kor követelményeinek megfelelő fedett uszoda veszi át a régi fürdő helyét. Az új épületben lesz egy 50, és egy 25 méteres úszómedence, jakuzzi, valamint két tanmedence is - írja a sopronmédia.hu.

  Ameddig az építkezés folyik, a régi strand medence helyén létesített, sátorral fedett épület veszi át a Csík Ferenc uszoda funkcióját. Ott egy 25 méteres, tíz pályás medencét és egy tanmedencét alakítottak ki, a létesítményt speciális konténerekből kialakított öltözőkkel és vizesblokkal is ellátták.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!