Sosem volt még ekkora a VOLT Fesztivál színpada, mint idén

Hét emelet magas, ötven méter széles és csaknem negyven tonna súlyt bír el az idei Telekom VOLT Fesztivál színpada - írja az MTI. A soproni Lővér kempingben még sosem kaptak ekkora teret a fesztivál fellépői. Az óriás színpadon ma este a Depeche Mode lép fel. A legnagyobb tömeget a csütörtöki Iron Maiden-re várják, erre a koncertre már jegyet sem lehet vásárolni, hiszen az összes elfogyott.

Az öt napos rendezvényre több mint 150 ezer vendéget várnak.

Az idei VOLT fő fellépője az Iron Maiden és a Depeche Mode mellett az Avenged Sevenfold, a Limp Bizkit, a Hurts és Steve Aoki lesz, de a külföldi előadók mellett több mint 120 magyar zenekar is koncertet ad az öt nap alatt.

Fergeteges buli a VOLT FesztiválonForrás: volt.hu

Szelfi verseny is lesz

A Magyar Cserkészszövetség sátrában nyomozójátékkal, akadálypályával és csomózással várják a fesztiválozókat. A GYSEV-standon forgalmi szimulátor, vasútbiztonsági bemutatók, játékok és szelfiverseny is lesz. Az irodalmi sátorban a foci, az irodalom és a fesztivál találkozik majd könyvbemutatókkal és kvízjátékokkal. Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. sátrában pedig a központ kezelésében és üzemeltetésében lévő helyszínekkel lehet megismerkedni.

Újdonságok

Kertmozival és egy kivetítővel bűvül az idei fesztivál. Ez utóbbi a labdarúgó-világbajnokság rajongóinak kedvez. Idén a környezettudatosság jegyében zajlik a rendezvény ezért bevezették a cserélhető poharak rendszerét.

Családi programok

Különböző gyerekprogramokkal is készülnek szombaton: egyebek mellett a fesztiváltúrán a kulisszák mögé lehet majd bepillantani, de lesz játszóház, testfestés, Lego-kiállítás és koncertet ad a Hahó együttes is. A programokról bővebben a fesztivál weboldalán olvashatnak.

Előző
  • 1
  • 2
Következő
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek