MEGÚJUL(T) A HOTEL SOPRON****

Szállodánk 2017-től már két szinten Premium minőségben, Premium szobákkal fogadja kedves vendégeit. Sőt, a 2018-as, 35. évünket további fejlesztésekkel indítottuk, s nyáron 3. emeleti, egyedi, városi panorámás wellness részlegünkkel várjuk vissza vendégeinket!

Hotel Sopron kinti medencéjeForrás: Travelomiddleon49283280

Sopron egyetlen nagyméretű négycsillagos szállodájaként fontosnak tartjuk, hogy a vendégeinknek nyújtott szolgáltatásunk színvonalában ne csak a szinten tartásra törekedjünk, hanem mindig többet és jobbat biztosítsunk. Ezen okból dolgoztunk ki egy rövid-és középtávú fejlesztési stratégiát, melyet a következőkben örömmel osztunk meg Önökkel.

A közelmúlt munkálatait indította el 2010-ben és 2012-ben Standard szobáink részleges és Premium szobáink teljes felújítása. Standard szobáinkban kicseréltük az ágyakat, új padlószőnyeget fektettünk le és új függönyökkel tettük hangulatosabbá őket.

A Hotel Sopron új szobája a családok számára is kivállóForrás: Travelo

 

Premium Style és View szobáink teljes felújításon estek át, új, egyedi design alapján készültek el magenta és zöld-narancs színvilágú kétágyas szobák, emellett családi szobáink egy része is megújult.

Premium View szobáink modern, felújított, 21 m2 alapterületű, légkondicionált szobák balkonnal, csodálatos kilátással a történelmi belvárosra. A szoba premium felszereltségéhez tartozik többek között egy laptop méretű szobai széf, premium fürdőszobai bekészítés illetve vízforraló tea és kávé bekészítéssel.

Premium Style szobáink modern, kétágyas tágas szobák fiatalos színvilággal, kényelmes íróasztallal. Minden szobához zuhanyzó tartozik és klímaberendezéssel felszerelt. A kényelmet fokozza még egy laptop méretű szobai széf, premium fürdőszobai bekészítés és vízforraló kávé és tea bekészítéssel.

Fejlesztéseink első szakaszában, 2017-ben már két teljes emeleten is a Premium designcsaládnak megfelelően lettek folyosóink, szobáink kialakítva.

A Hotel Sopron egyik megújult szobájaForrás: Travelo

 

A megújult folyosóForrás: Travelo

A szobák és folyosók megszépülése mellett teraszunk is új külsőt kapott, ProsEat néven nyitott meg és kínált frissítő italokat, nyáresti grill vacsorákat vendégeinknek.

A szálloda új bárja kellemes frissítőket kínálForrás: Travelo

A külső megszépüléséhez fontosnak tartjuk a szolgáltatásaink színvonalát is növelni, konyhánk élén új chefünk biztosítja 2017-től, hogy a felszolgált ételek megfeleljenek a modern, nemzetközi gasztronómiai trendeknek újragondolt ízekkel és modern tálalással.

A Hotel Sopron konyhája különleges ételekkel várja kedves vendégeitForrás: Travelo
A különleges ételek mellett a tálalás is nagy hangsúlyt kapForrás: Travelo

2018-ban a felújításokat tovább folytattuk és szállodánk 35 éves évfordulóján új, egyedi elrendezésű, városi panorámás Sky wellness kialakításába kezdtünk, ahova előre láthatóan a nyáron várjuk kedves Vendégeinket a következő szolgáltatásokkal: infraszauna és sókabin, gőzkabin, pezsgőfürdő, pihenőtér és modern fitneszterem.

A megújult Sky wellnessForrás: Travelo
A Sky wellness pihenőrészeForrás: Travelo

A megújulás nem áll meg a Sky wellnessel, a jövőre vonatkozó elképzeléseink többek között a kültéri medencénk rekonstrukciója, teraszunk modern beépítése, földszinti terek átalakítása (konferencia termek, lobby, étterem és drink bár, gyermekjátszó) és harmadik emeletünk megújítása penthouse szobákkal, lakosztályokkal.

www.hotelsopron.hu

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek