Gyereknapon nyitják meg a Szegedi Vadaspark elefántházát

  Gyereknapon, május 27-én nyílik a Szegedi Vadaspark elefántháza, amelynek építését tavaly tavasszal kezdték meg

  Az ázsiai elefánt és néhány más ázsiai állat férőhelyéül szolgáló ház és külső kifutójának megnyitóján a Kala Sangam Tánccsoport dél-indiai klasszikus templomi táncbemutatóját láthatják a látogatók, de játszóházak, kézműves foglalkozások, vetélkedők és látványos állatbemutatók is várják őket 9 és 16 óra között.

  A Szegedi Vadaspark elefántjaival gyereknapon találkozhatnak először a látogatókForrás: Szegedi Vadaspark / Facebook

  A németországi állatkertekből érkezett elefántok közül Shah Rukh és Shanti, a két fiatal, tíz éves bikát az osnabrücki, az öt éves Taru pedig a hannoveri állatkertből szállították Szegedre - ők már több mint egy hete ismerkednek új otthonukkal. De érdemes majd szemügyre venni az elefántpark többi különleges lakóit is, köztük a pápua szarvascsőrű madarakat és az ázsiai kiskarmú vidrákat is. Gyereknapon a 14 év alatti gyerekek 1600 forint helyett 600 forintért léphetnek be a vadasparkba, felnőtt kísérőiknek 2400 forintot, nyugdíjasoknak pedig 1800 forintot kell fizetniük a belépőért.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!