A híres sztárpár nem pacsiért kapta meg a görög állampolgárságot

Tom Hanks és felesége, Rita Wilson görög állampolgárok lettek. Ennek a pillanatnak az örömére a görög miniszterelnök, Kiriákosz Micotákisz a feleségével és a hollywoodi csillagokkal együtt pózol az Instagramon. Hanks és Wilson az új útlevelüket tartják a kezükben. A miniszterelnök a posztjához csak annyit írt "@ritawilson @tomhanks most büszke görög állampolgárok!"

 A hírességek már több éve Görögországban nyaralnak, és egy saját házuk is van Antipárosz szigetén. Rita görög felmenőkkel is rendelkezik, édesanyja, Dorothea Tzigkou görög származású, bár Albániában nőtt fel, a görög határ közelében.

2018-ban az Athén közelében fekvő Mati üdülővárosában pusztító tűz után, Hanks és családja komoly támogatást nyújtott a vidéknek és károsultjainak. Ez év elején a sztárpárt már Görögország tiszteletbeli állampolgárává választották, Görögországnak nyújtott rendkívüli szolgálataikért.

Tom Hanks és Rita Wilson tavaly a hollywoodi Walk of Fame ceremónián, ahol a színésznő csillagot kapottForrás: Featureflash Photo Agency/Shutterstock

A sztárpár egyébként az első volt, aki a hírességek közül elkapta a koronavírust. De miután meggyógyultak, áprilisban már be is jelentették, hogy vért fognak adni, és ezzel próbálnak hozzájárulni a vakcinák kifejlesztéséhez.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek