Olaszországban nudistákat bírságoltak meg: nem csak a maszkot felejtették el felvenni

  Közszemérem megsértése miatt hatalmas bírságot szabtak ki arra hat emberre, akik egy olasz tó partján napfürdőztek anyaszült meztelenül. A naturistákat a rendőrség vette észre a Comói-tó partján fekvő Abbadia Lariana partjainál járőrözve. A rendőrök elsődleges feladata, hogy megpróbálják betartatni a társadalmi távolságtartási intézkedéseket.

  Abbadia Lariana csodálatos partjai nem csak a naturalistákat vonzzaForrás: original uploade Bocemandellomons at Italian Wikipedia/Transferred from it.wikipedia to Commons by Franz Liszt

  A hat, 43 és 68 év közötti férfiak számára összesen 3333 eurós (közel 1 1 200 000 forint) bírságot szabtak ki. A helyi rendőrség gyalog és járőrhajókkal fésüli át rendszeresen a Comói-tó partjait. Lombardia északi részének hatóságai azért teszik mindezt, hogy a nyári melegben megelőzzék az emberek tömeges kirajzását a helyi partszakaszokon. Körülbelül 70 embert észleltek a strandokon, elsősorban dél-amerikai és kelet-európai, valamint a szomszédos tartományok látogatóit.

  Lombardia régióját jobban sújtotta a koronavírus-járvány, mint bármely más, olasz régiót. Bár a lezárást fokozatosan megszüntetik, ott kötelező maszkot viselni, még szabadban is.

  Így hát a hat nudista nem csak a fürdőruháját, de a maszkok is „elfelejtette" felvenni – írja a BBC. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!