Előre vásárolhat belépőt az állatkertbe, aki segítené a fennmaradását

  Korábban már írtunk róla, hogy kérdésessé vált a belgrádi tropicarium és akvárium mintegy 3 ezer élőlényének az etetése, most pedig az olasz Zoo D'Abruzzo állatkert került hasonló helyzetbe. Weboldalukon SOS árulják a jegyeket, hogy a fennmaradásukhoz elegendő pénzhez jussanak.

  Fogytán az állatok élelmeForrás: Pixabay / Készítette: Alexas_Fotos

  Az állatkert ugyan most nem áll nyitva a látogatók előtt, de az előre megvásárolt belépőket bármikor fel lehet használni az év folyamán. Miután a járvány-helyzet lecsillapodik, újra kinyitja kapuit az látványosság. 

  A Dél-Olaszországban található Abruzzo régió vezetősége nagyvonalúan 12 ezer belépőjegyet vásárolt meg, hogy segítse az intézményt. A jegyeket iskolai diákok között osztják szét, így a gyerekeknek lehetőségük lesz az idén körbejárni az állatkertet - tudtuk meg a szerb 021.rs híréből.

  ZsiráfetetésForrás: Pixabay / Készítette: Anrita1705

  A látogatókat mások mellett zsiráfok, kenguruk, elefántok, oroszlánok, tigrisek és aranyos makik várják, de sok fajta hüllő és madár is él a területen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek