A Palicsi Állatkertben nem állt meg az élet a karantén idején sem

  Másfél hónap alatt négy új lakója lett a szomszédos Palicsi Állatkertnek. Az antilop-, láma-, tarajos sül és emucsalád is új taggal bővült - tudtuk meg a vajdasági Pannon RTV cikkéből.

  Egy virgonc antilop csikó is született az állatkertben - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: OliverZeid

  Az állatkert március 22-e óta ugyan zárva tart, viszont ez nem azt jelenti, hogy megállt az élet. A szép időjárásnak köszönhetően az állatok előbújtak, élvezik a napsütést és az apróságok érkezését.

  Az újszülött kölykök egytől-egyig egészségesek. Az állatorvos és a gondozók napi kétszer látogatják meg őket, és ellenőrzik, hogy minden rendben van-e velük. 

  A rendkívüli állapottól függetlenül a Palicsi Állatkert továbbra is működik, egyelőre látogatók nélkül. A kertészek gondoskodnak a botanikáról, a gondozók és az állatorvosok pedig az állatokról. A palicsi látványosság a rendkívüli helyzet után kicsinyekkel bővült állománnyal és rendezett környezettel várja ismét a látogatókat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek