Nem maradt pénz a tropicarium háromezer lakójának etetésére

  Korábban már mi is írtunk róla, hogy létezik egy hely Belgrádban, ahol találkozhatnak a közkedvelt mesefilmek hőseivel: Némóval, Partikkal és Spongyabobbal is. De egyéb olyan halakkal is farkasszemet nézhetnek, amikkel máshol nem igazán lenne lehetőségük. 

  Akár egy ilyen diszkosz hallal is találkozni lehet a létesítménybenForrás: Pixabay / Robert Balog

  A járvány-helyzet miatt azonban hetek óta nem lehet körbejárni a 400 négyzetméter nagyságú beltérrel és 800 négyzetméteres kültérrel rendelkező intézményt, így az itt található színes akváriumokat sem. Az átmenetileg zárva tartó látványosságnak nagy gondot okoz a bevételhiány, már az állatok etetésére sincs elegendő pénzük.

  Pontosabban már csak hét napra tudnak élelmet vásárolni a több mint 3 ezer lakó számára. Az intézmény vezetősége a polgárokhoz fordult segítségért, hogy ha van rá módjuk támogassák a turisztikai látványosság fennmaradását - írja a szerb Turisticki Svet magazin.

  A JavAk célja, hogy a vírus után is fogadni tudja a turistákat, akik főleg gyerekekkel érkeznek hozzájuk. Bíznak benne, hogy túl tudnak lendülni a jelenlegi nehézségeken és megmaradnak Belgrád egyik legfelkapottabb turista célpontjának.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!