Tehenek lassítják a határátlépést Szerbia és Magyarország között

Korábban már felhívtuk a figyelmüket, hogy óriási sorok, több órás várakozás nehezítette a közlekedést a szerb-magyar határátkelőhelyen. Mostanra mérséklődött a forgalom, azonban akadt egy jóval mókásabb tényező, ami lassítja a közlekedést: egy tehéncsorda legelészik a Tiszasziget-Gyála átkelőnél, akik az út teljes szélességét igénybe véve bandukolnak.

Tehenek lassítják a határátkeléstForrás: Facebook / Határfigyelők -Horgos, Gyála, Királyhalom / Röszke, Tiszasziget, Ásotthalom / Készítette: Brigitta Tandari

Nem egész egy órája jelent meg egy fotó a közösségi oldalon, amelyen jól látható, hogy az állatok az autók előtt sétálgatnak napi betevő után keresgélve. A felvételt Tandari Brigitta készítette, aki arról is tájékoztatta a Határfigyelő csoport látogatóit, hogy a délelőtti intenzívebb forgalom után csökkent a várakozási idő, 10-15 perc alatt is át lehet jutni Magyarországra, persze, ha a tehenek is engedik.

A jelenség persze nem általános a szerb-magyar átkelőhelyen, és remélhetőleg a senki földjén legelésző tehenek hamarosan levonulnak az útról, így tényleg nem kell majd sokat várni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek