Katalin hercegné készítette el a ma szülinapos György herceg fotóját

  Legidősebb gyermekük születésnapja alkalmából Vilmos és Katalin új fotót közölt György hercegről, aki ma lett 8 éves. Katalin hercegné imád fotózni, és idén saját maga készítette el mindhárom gyermekük hivatalos születésnapi fényképeit. Íme, György friss szülinapi fotója, amelyen apukája kiköpött másaként szerepel.

  A szülinapos herceg egy nagy mosollyal ajándékozta meg az anyukáját, aki ezt boldogan meg is örökítetteForrás: AFP/Duke and Duchess of Cambridge/The Duchess Of Cambridge

  Ahogy mi is beszálmoltunk róla, a kis György a közelmúltban a szülei társaságában bukkant fel a foci- Eb néhány mérkőzésén – ideértve a döntőt is, amikor Nagy-Britannia Olaszországgal mérkőzött meg a bajnoki címért. A közelmúltbeli megjelenései okán azonban néhány, közösségi médiában ügyködő troll kifigurázta a gyereket – hogyan öltözött és figyelte a meccseket –, amin Katalin állítólag nagyon kiborult. Ennek okan sokan úgy gondolták, hogy a herceg és a hercegné nem adnak ki új fényképet a kisfiú nyolcadik születésnapjára, de valószínűleg közben Katalin is megenyhült.

  Hogy rohan az idő! Györgyöt 2013. július 23-án, születése másnapján mutatták be a világnak a londoni Szent Mária Kórház előttForrás: AFP/Leon Neal

  György herceg a harmadik a brit trónöröklési sorban, akinek két kisebb testvére van, a 6 éves Sarolta hercegnő és a 3 éves Lajos herceg – írja a Royal Central.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek