Hivatalosan is bejelentették, kik vehetnek részt Diana hercegné e heti szoboravatásán

Július 1-én, csütörtökön lenne pont 60 éves Diana néhai walesi hercegné, így ezen a napon egy szűk körű ünnepséget tartanak a Kensington-palotában, hogy felavassák az emlékének szentelt szobrot. Sokan remélik, hogy ez az esemény összehozza majd a két testvért, Vilmost és Harry herceget. 

Diana walesi hercegné csütörtökön lenne 60 éves, a fotó 1992 novemberében Párizsban készültForrás: AFP/Joel Robine

A palota szóvivője a közleményében kijelentette, hogy Vilmos herceg és Harry herceg jelen lesznek a palota kertjében tartott eseményen, ugyanakkor az is biztos, hogy Meghan Markel nem vesz részt rajta, és Katalin hercegné neve sem szerepel a nyilatkozatban. Diana közeli családja viszont ott lesz az eseményen, a szobor állításáért felelős bizottság tagjai, Ian Rank-Broadley szobrász és Pip Morrison kerttervező mellett – írja a Royal Central.

A Daily Star cikke szerint annyira kerülik a médiafelhajtást, hogy csupán egy fotós, illetve egyetlen videokamera örökíti majd meg azt a pillanatot, és mindössze egyetlen újságot képviselő riporter lehet jelen, aki majd megosztja az esemény pillanatait a világsajtóval.

 



Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek