Jövőre lenne 60 éves Diana hercegné, fiai így emlékeznek meg róla

  Diana hercegné szobrát jövőre, a 60. születésnapja alkalmából mutatják be a Kensington-palota területén. A szobrot két fia, Vilmos és Harry rendelte meg még 2017-ben, az édesanyjuk halálának 20. évfordulójára, és 2021. július 1-jén helyezik el a Kensington-palota kertjében.

  Egy egyszerű emlékhely található a Harrods áruházban is Diana és Dodi al-Fayed tiszteletéreForrás: Bobak Ha'Eri , Wikipedia

  A szobor megalkotásával Ian Rank-Broadley szobrászt bízták meg, hogy megmutassa Diana pozitív hatását az Egyesült Királyságban és az egész világon. „Anyánk olyan sok életet érintett meg. Reméljük, hogy a szobor tükrözni az ő életét és örökségét mindazoknak, akik ellátogatnak a Kensington-palotába"– mondta Vilmos és Harry akkori nyilatkozatában.

  A testvérek maximálisan megbíznak a szobrot alkotó művészben.

  Ian rendkívül tehetséges szobrász, és tudjuk, hogy az őt megillető módon tiszteleg anyánk előtt" – mondták.

  Diana 1997. augusztus 31-én a párizsi Alma alagútban vesztette életét, mindössze 36 évesen. A hercegné halála óta már 23 év telt el, akkor Vilmos és Harry még csak 15 és 12 éves voltak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek