Diana-csomaggal csábítja a vendégeket ez a hotel

Diana hercegné még 1996-ban szállt meg a chicagói Drake Hotelben, amikor rákkutatásra szánt adománygyűjtés céljából érkezett a városba. A szálloda most Crowning a Lady (Egy hölgy megkoronázása) néven olyan csomagot kínál, mellyel bárki rekonstruálhatja a brit hercegné hotelbeli tartózkodását, feltéve persze, ha van rá kerete - derül ki a mirror.co.uk cikkéből.

A chicagói Drake HotelForrás: Drake Hotel/commons.wikimedia.org

Akik befizetnek az élményre, azok mindenben utánozhatják a hercegnét: ugyanazt a lakosztályt kapják, ugyanazt az ételt ehetik, és ugyanazokat az extrákat rendelhetik meg, például szobakerékpárt és rengeteg ásványvizet. A 140 négyzetméteres lakosztály egyébként saját nagybejárattal, márvány előcsarnokkal, hatalmas fürdőszobával, külön nappalival és étkezővel rendelkezik, emellett gyönyörű kilátás nyílik róla a Michigani-tóra.

A képet olyan apróságok teszik teljessé, mint a bársony bútorok vagy a kristálycsillárok. A lakosztályon mindössze néhány kisebb felújítást végeztek a hercegné látogatása óta, melynek emlékét a falakon rengeteg fotó őrzi. 

Ami a menüt illeti: az előételek között vegyes zöldeket találunk, pálmhúst, diót, chevre krutont és sherryt. Az ínycsiklandó főétel királylazac citrusfélékkel, spárgával, pirospaprikával, ratatouille-jal, és római gnocchival. A desszert fahéjas kekszszuflé körtével és bogyós gyümölcsökkel, Peach Bellini koktéllal. 

Akinek esetleg még ezek után is hiányérzete lenne, az megtekintheti Diana hercegnő aláírását a szálloda autogrammkönyvében,és megnézheti a Netflixen A Korona című sorozat néhány epizódját finom teát kortyolgatva. A lakosztályban emellett fellehetők a hercegné állítólagos kedvenc dolgai, mint a Houbigant Paris Quelques Fleurs parfümje, nefelejcsek, és egy ABBA-fotókönyv. A kétéjszakás kaland ára 32 000 dollárba, de aki csak egy pillantást vetne a lakosztályra, ezt virtuálisan is megteheti.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek